Upoznajte novi obiteljski resort u romantičnom ribarskom gradu Novigradu u Istri
Tražite li mirno mjesto za svoj odmor u Istri? Upoznajte naše Blueview vile, kuće za odmor“ s 4 zvjezdice građene u istarskom stilu s tradicionalnim kamenom i drvenim elementima, smještene u srcu Istre, u blizini Svetog Lovreča. Vile su namještene rustikalno dizajniranim namještajem, sa visokim stropovima ukrašenim drvenim gredama i otvorenim kaminima u dnevnom boravku, a moderna oprema skladno je uklopljena u rustikalni ambijent.

Blizina mora i prekrasnih Istarskih plaža

Oaza za obitelj i prijatelje

Unutrašnjost svake vile sastoji se od dnevnog dijela (dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica), spavaćih soba i kupaonica. U vrtu svake vile smješten je vanjski bazen i popločeno sunčalište s ležaljkama i mekim jastucima, suncobran i stolić, a terasa svake vile namještena je elegantnim vrtnim namještajem i kamenim roštiljem namijenjenim za potpunu zabavu tijekom Vašeg boravka.

Raj na mediteranskoj obali još uvijek netaknute prirode – hrvatski poluotok Istra, dobro je poznat kao savršen izbor za sve goste koji traže miran i ugodan smještaj za svoj odmor! Topla i sunčana ljeta, blage i kišovite zime s mediteranskom klimom čine Istru idealnom destinacijom za posjet tijekom cijele godine.

Nadamo se da ćemo vas uskoro vidjeti kako guštate u bazenu, istražujete Istru ili na terasi čekate na nezaboravan zalazak sunca.
Dobrodošli u Istru, dobrodošli u Blueview vile!

Obogatite doživljaj odmora

Istra je mjesto prepuno tradicije, autentičnih doživljaja, zamamne gastronomije, turistički razvijenog priobalja s bistrim morem i poviješću bogate unutrašnjosti koja obiluje zelenilom. Na obali istre nalaze se pitoreskni mediteranski gradovi: Umag, Novigrad, Poreč, Rovinj, Pula... dok je unutrašnjost Istre prepoznatljiva po brdašcima s bajkovitim gradićima na vrhovima: Grožnjan, Motovun, Oprtalj, Gračišće… a maslenici i vinogradi podno njih čuvaju toplinu i miris nedalekog mora.

Pin It on Pinterest